Over ons

Informatie

Al tientallen jaren weten mensen Martha Koosje te vinden voor een heerlijke en gezellige culinaire belevenis. Natuurlijk is er door de jaren heen veel veranderd en huist er nu op het terrein van Martha Koosje, Eetcafé de Buurvrouw.

Wij zijn een eetcafé met een uitgebreide kaart, waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer kunt genieten van de lekkerste gerechten.

Keuken

Wij hebben een internationale kaart met dagelijks, diverse wisselende specials, waarbij kwaliteit voorop staat.

Onze dagverse producten, de ambachtelijke wijze van bereiding en bovenal het enthousiasme waarmee gewerkt wordt, zorgen ervoor dat u en uw gezelschap, onder het genot van een hapje en een drankje, kunnen genieten van een onbezorgde, mooie avond.

Speeltuin

Om te zorgen dat u ook van uw avondje uit kunt genieten hebben we voor de kinderen een kleine maar gezellige speeltuin!

Lokale Producten

We doen graag ons best om de lokale initiatieven te ondersteunen, we zijn daarom trots op onze lokaal gekweekte sla en kruiden van HYBIZZ waar op innovatieve wijze de meest verse producten worden gekweekt en dagvers bij ons worden aangeleverd. Geitenkaas van onze lokale Curaçaose geitenboeren en vis gevangen door onze lokale vissers.

Daarnaast serveren wij ook met veel plezier het hele assortiment lokale bieren van Tiki Mas Serbes en de van Curaçaose mango’s gemaakt mangocello van Caribbean Mango!